Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Jesus Christ Superstar - This Jesus Must Die


Βρείτε μου ποιο γαμάτη μπάσα φωνή
απο αυτη του Καιαφα
σε αυτη την ταινία.
Πραγματικά κρύβει όλη τη μαγεία του Μεταλ
χωρίς καν μουσικη......
ετσι μουρχεται να γίνω κακος..... :P

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

~grinderman

Δεν γινεται να ακουσεις την φωνη του Νικου Σπηλια και να μην την αναγνωρισεις (εννοω αν την εχεις ακουσει ηδη τουλαχιστον μια φορα στην ζωη σου). Καπως ετσι παιχτηκε το σκηνικο και ηρθα σε επαφη με την μπαντα Grinderman. Τα καλυτερα σκηνικα οσον αφορα σε νεες/φρεσκιες ανακαλυψεις εχουν ως background το ραδιοφωνο. Αναλογικα η ψηφιακα - το αποτελεσμα φυσικα και ΔΕΝ εχει την ιδια αισθητικη. Κακα τα ψεμματα, ειναι φωνη απο τις λιγες, πολυ αντρικια, πολυ μπασσα, καπως, οπως πρεπει. Σιγουρα, και μιας στο μυαλο μου ξεπεταχτηκε ο αλλος γαματος (TOM WAITS) δεν θα μπορουσα να μην αναφερω την εξοργιστικα αγαπημενη μου φαντασιωση να τους δω ενωμενους σα διδυμους αδελφους στη σκηνη να σκοτωνουν ο ενας τον αλλον δινοντας και παιρνοντας. Οπως κανει η αγαπη. Το λοιπον. Με τις κιθαρες καυλωνω. Και η εν λογω μπαντα ξερει να χωνει με το δικο της τροπο... Ας πουμε πως ο ηχος ρεει σαν ποταμακι καθαρο στη μεση του πιο διασημου βοθρου της μουσικης βιομηχανιας. Αυτο που θα'θελα αληθινα πολυ, ειναι το No Pussy Blues μπλεγμενο με κατι βρωμικο και παραξενο. Θα το'θελα και σε γκραφιτι ρε. Μια γκομενα με μουνι ξεχαρβαλωμενο σαν ταστο. Σε μπλουζα ρε. Α μπραβο τελεία.

OST#1

Το Death Note εχει ΓΑΜΑΤΟ soundtrack.
Παρτε το. Αμα εχετε δει και τη σειρα θα απολαυσετε παραπανω. Αν οχι δεν με νοιαζει. Η εικονα ειναι ολο το ρεζουμε του anime. 
<<Εσυ μ εκανες να το δω! Φχαρστωωω!!>>
ΤΡΑΚΣ:

  1. THE WORLD (Tv size)
  2. Alumina (Tv size)
  3. Death Note
  4. Jiken
  5. Light's Theme
  6. L's Theme
  7. Kinchou
  8. Senritsu
  9. Kodoku
  10. Tomonari
  11. Kitai
  12. Tokusou Kira Han
  13. L's Theme B
  14. Shunjun
  15. Tsuiseki
  16. L No Nakama
  17. Tokusou
  18. Shinigami kai
  19. Taikutsu
  20. Rem
  21. Death Note Theme
  22. Kyrie
  23. Domine Kira
  24. Teloelogy of death
  25. Low of Solipsism
  26. Requiem
  27. Immanence
  28. Dirge
  29. Light lights up light
  30. Alert

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Freddie Mercury - Queen

ONE OF THE GREATEST ROCK BANDS THAT EVER WALKED AND TOURED THIS PLANET IS AND ALWAYS WILL BE QUEEN. FREDDIE MERCURY @ ONE OF HIS MOST BRILLIANT PERFORMANCES (MAYBE PARTS OF ALL OF THEM TBH).

TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU IF YOU CAN'T MAKE UP YOUR MIND.
TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU
EVERYTIME.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο τελειος κυκλος

Ροκαδες απο το Λος Αντζελες οι A Perfect Circle ειναι απ'αυτους του τυπους που δε ξεχνας ευκολα. Προσωπικα δεν τους εχω δει ποτε λαιβ, γαμωτο, ουτε και εχω ακουσει τα απαντα απο αυτους οπως μερικοι αρρωστοι φιλοι μου, παρολαυτα επαθα αυτο που λεω. Δεν τους ξεχασα. Αφορμη για να γραψω γι'αυτους σταθηκε το παρακατω ποστ του συμπλογκερ FAFNIR με τα amv του και τις καυλες του, τελοσπαντων. Ομολογουμενως ρε, αν δεν ηταν αυτο, ειμαι σε αλλη φαση τωρα, εντελως ρε, μεχρι και ποπ ας πουμε. Αλλα δε γαμιεται. Υπαρχει κατι πολυ ομορφο τελικα στις ιστοριες που δενουνε τους μουσικους μεταξυ τους και ποσο μαλλον στις ιστοριες που κανουν αυτους τους μουσικους φιλους, απο φιλους μπαντα και ουτωκαθεξης. Ακομη και το αναποδο. O Billy Howerdel ειναι ο φάουντερ του τελειου κυκλου. Κυριολεκτικα ρε, οπως στο λεω και λεγεται πως υπηρξε ο guitar tech πολλων μεγαλων οπως: david bowie, faith no more, nin, gn'r και λοιπα. Τεραστιος κατα μια απειροελαχιστη εννοια δηλαδη (:P)... κατα βαση αυτο που ακους στα τραγουδια τους ειναι συναισθημα. Ο τροπος απο τρακ σε track διαφερει. Αυτο ελειπε, Huh? Λοιπον φτανει. Βουλωνω και δινω. Στεγνά μαθήματα ΡΟΚ

και qotsa

Απο τις μεγαλυτερες και σημαντικοτερες μπαντες με σκληρο ηχο αν και υποτιμημενοι για καποιον γαμημενο λογο. Californiεζοι και αυτοι στονεροκαδες του κερατα στιχοι που τσακιζουν συνειδησεις και κοκκαλα, γενικα.. μπαινουν στο κεφαλι σου και τα κανουν ρημαδιο. Ο frontman τους που ειναι ο Josh Homme ειναι ενας badass γενικα τυπας που κυριολεχτικα βγαινει και ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Τους γουσταρω ρε, γιατι φαινεται οτι ξερουν απο μουσικη και εχουνε ζησει και πεντε πραματα και οι επιρροες τους δεν ειναι στανταρ. Πολυ το γουσταρω αυτο σε μια μπαντα. Να ψαχνεσαι και να φτιαχνεις κατι ολοδικο σου κατι που κανεις δεν θα μπορεσει να σου το παρει ουτε καν να το κανει οπως αυτοι... Με τιποτα ρε.. ολα αυτα. ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ!

BRMC


Να και μια μπαντα που δεν πιστευα οτι θα θυμηθω αυτο το τοσο μετριο μεσημερακι Κυριακης. Οι BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB ειναι μια μπαντα απο το Σαν Φρανσισκο, και παιζουν σε ρυθμους garage, blues και τετοια. Ασε με δηλαδη, οπως πρεπει.. αυτο. Λοιπον παλια στα ντραμς ειχαν εναν που τον λενε "Nick Jago" τωρα δε ξερω τι κανει αυτος παντως εχει αντικατασταθει απο ενα κοριτσι που δεν ειναι καθολου ασκημο -στα ντραμς- την Leah, και μολις το ακουω αυτο σκεφτομαι ΑΥΤΟ (θα βαλω εικονα) αλλα καμια σχεση. Οπως και να'χει... LADIES AND GENTLEMEN... BRMC!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

AMV Hellsing



Το λοιπόν αν το blog το δικό μου δεν εχει AMV πιο θα εχει?
Το Hellsing ειναι ενα απο τα σκληρώτερα και πιο γαμάτα anime ever
και η μουσική που συνοδεύει το συγγεκριμένο video ειναι το λιγότερο
κορυφαία....Απολαύστε το αγχος την αγριότητα και το σκοτεινό ρυθμό.
Ετσι ειναι οι αληθηνοι βρικόλικες....οχι αγαπισιάρικα φυτοφάγα διαμαντόδερμα αγοράκια
και κοριτσάκια που πηγένουν σχολείο......τι δέος μπορει να σου προκαλέσει κατι τέτοιο?
Ενώ εδω........εδω δεν μπορείς να μπορείς να προσεγκίσεις την κακία και τη μαγία του.
Απολαύστε......

Black Sabbath "Paranoid" Music Video



Ενα μηνημμα στους fan της pop
Τα μουσικα σας είδωλα για να γίνουν θρύλοι πρέπει
να ειναι μοντέλα, να ντυνονται περίεργα.....να γδύνονται ακόμα πιο περίεργα,
να χορεύουν υπέροχα και να εχουν ενα στρατό επαγγελματίες να τους υποστηρήζουν.
Οι Black Sabbath εγιναν θρύλοι χωρίς τίποτα απο ολα αυτα....Μήπως λεει κατι αυτο......?
Λέμε τωρα............

Successor

Οι Psychotic Waltz ειναι απο τις μπαντες που λες "ΓΑΜΑΤΟΙ"
απολαυστε.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

GOGOL BORDELLO

δεν θα τους ξεπερασω ποτε. gypsy punk // σε αυτη την αξεπεραστη βιολαρα στριμωξα ολες τις επαναστασεις που δεν εζησα
αγκαλια και ιδρωτας
ας μας πεθανει ο χορος
και οι κιθαρες
αυτο. αυτο.

Tom Waits - Heart Attack and Vine



Πιο βαρύ δεν γίνετε.....